Uw taxatie uitstekend geregeld

Heeft u een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig? Wij zijn gespecialiseerd!
Bel ons voor het maken van een afspraak voor Zeewolde, Harderwijk e.o. naar 036 - 202 4400 of voor Amersfoort e.o. naar 033 - 303 7900.

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis. Bovendien is ons taxatietarief erg scherp. Voor meer informatie kunt u met ons bellen of e-mailen.