Mijn favorieten

Woning verkopen?

Denkt u erover om uw woning te verkopen? Wij komen vrijblijvend bij u langs, ook als u alleen nog maar benieuwd bent naar de waarde van uw woning. We zullen u helder informeren over welke stappen we precies nemen om uw woning tegen een gunstig mogelijke prijs te verkopen. Daarna kunt u altijd nog beslissen of u met ons in zee wilt gaan.
De klant staat bij ons centraal. Daarom zullen we eerst uw situatie inventariseren en uw wensen en behoeften bespreken. Vervolgens integreren wij uw specifieke behoeften in onze diensten. Zodra u besluit ons voorstel te accepteren, komen wij in actie. We zullen in actie blijven tot de handtekening onder het koopcontract staat! 
 
Zichtbaar logo
Misschien heeft u 'm al ergens gezien. Als u via ons uw huis verkoopt, krijgt u van ons niet zo’n standaard saai verkoopbord voor in de tuin, maar een herkenbaar en aansprekend design die je aankijkt! Valt des te meer op en zal dus meer kopers aantrekken!

Wilt u graag duidelijkheid over waar wij ons in onderscheiden, nodig Jaap de Makelaar dan uit samen met bijvoorbeeld nog twee andere makelaars. We gaan graag de competitie aan!
Neem contact met ons op via het contactformulier . Dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Of bel direct naar 036 - 202 4400